En dan is het zo ver! Eindelijk de eerste training in onze nieuwe locatie bij Fox Training!
Kickboksen en Thaiboksen in een professionele dojo in Utrecht, De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.

Voor ons als trainers (Ashvin, Wieresh en Danny) was het spannend. We wisten niet wat wij konden verwachten en voor wij het wisten stonden er al maar liefst 40 leden op de mat.

De training begon met een stevige warming up door Wieresh. Daarna volgde er wat effectieve strategische Thaiboxing combinaties van Ashvin. Intussen was trainer Danny bij een aantal vechters de puntjes op de ‘i’ aan het zetten. Iedereen had er wederom weer zin in en de jongens hebben weer geknokt voor hun leven! Beginners mogen bij ons nog niet sparren, maar ook die konden zich onder begeleiding van Danny uitleven op de bokszakken.

Ook was het leuk om te zien dat wij weer een aantal volwassen erbij hebben. Dit komt mede doordat wij vanaf woensdag ook een volwassen groep hebben. Ben je ouder dan 15 of weeg je in ieder geval meer dan 50 kilo, dan mag je uiteraard mee trainen met de volwassen groep.

Wij van Muay Thai Utrecht zijn er wederom supertrots op dat wij zo een sterke en loyale kickboks groep hebben. Iedereen deed wederom zijn best en de nieuwe lichting talentjes hebben zich ook al weer bewezen!

Tot woensdag!

OSU!

Ashvin, Wieresh en Danny

Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn
Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn
Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn Kickboksen Utrecht, De Meern en Leidscherijn