Thaiboksen / kickboksen bij ons is dus echt voor alle leeftijden. Vandaag hadden we een proefles van Marjan. Een collega van Ashvin die op haar 51e nog heel gepassioneerd een keer wilde mee trainen. Uiteraard is dat mogelijk want we zeggen altijd dat Thaiboksen voor alle leeftijden is.

Marjan had zelf al met Wendy afgesproken. Wendy traint al weer een tijd bij ons in Vleuten / De Meern en is erg fanantiek. Samen met Thomas hebben ze keihard getraind en aan het einde nog een gesparred. Marjan vond dit geweldig. Verder waren Wierie en Ashvin weer onder de indruk van onze groep. Wat een gemotiveerde groep hebben wij. Zelfs onze nieuwe lid Celine die vandaag voor het eerst trainde, vond het geweldig.

De training vandaag was verder vrij rustig. We begonnen met een stevige warming-up, die natuurlijk gegeven werd door co-trainer (ex-militair / sergeant) Wierie,  gevolgd door wat pittige en harde technieken. Vandaag stonden we ook wat langer stil bij de lowkick. We hebben besproken hoe en wanneer je de lowkick het beste in kan zetten zonder dat deze te snel geblokt kan worden. Een hele andere les dan de vorige, waarbij wij juist wat meer stilstonden bij de bokstechnieken.
Wierie en Ashvin Ghisyawan zijn weer supertrots op hun geweldige talentvolle en gemotiveerde thaiboksgroep!

[fb_button]