AANMELDEN PROEFLES OF INFO

Altijd al een keer willen Kickboksen of Thaiboksen? Boek nu dan een proefles bij ons.

Een proefles is gratis en is verder vrijblijvend. Voor het volgen van een proefles dient het contact formulier ingevuld te worden of gebeld te worden naar ons. Het is niet mogelijk om een proefles te volgens zonder een aanmelding. Tijdens de kerstvakantie zijn wij alleen per mail bereikbaar.

LET OP: Met een U-pas kan je bij ons tot een jaar gratis trainen

LET OP!!!

*In vakanties trainen wij met een aangepast lesrooster, wij houden de schoolvakanties van regio Utrecht aan. Wij trainen dan alleen op de maandag & woensdag, de lessen zijn dan samen gevoegd, de tijden zijn van 18:30 tot 19:30. Tijdens de kerstvakantie zijn wij gesloten van 19 december tot 3 januari.
SCHOOLVAKANTIES:
Zomervakantie: 18 juli 2020 - 30 augustus 2020
Herstvakantie: 17 oktober 2020 - 25 oktober 2020
Kerstvakantie: 19 december 2020 - 3 januari 2021 (gesloten)
Voorjaarsvakantie: 20 febuari 2021 - 28 februari 2021
Meivakantie: 1 mei 2021 - 9 mei 2021
Zomervakantie: 17 juli 2020 - 29 augustus 2021
Herfstvakantie: 16 oktober 2021 - 24 oktober 2021
Kerstvakantie: 25 december 2021 - 9 januari 2022

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

1Hoe oud moet je zijn om te trainen?
Wij hanteren een leeftijd van minimaal 8 jaar. Soms als kinderen van 7 jaar al fysiek sterk zijn of al een vechtsport achtergrond hebben kunnen wij een uitzondering maken. Als een kind nog jonger is, is het lastig voor ze om een uur lang te blijven focussen. Dit kan dan alleen als de ouders bereid zijn mee te trainen. Op de vrijdagen trainen ouders vaak samen met hun kind(eren).
2Is de training hard bij jullie?
Iedereen traint op zijn eigen niveau, maar de trainers verwachten maximale inzet. De trainingen zijn zwaar maar verantwoord. Het is tenslotte wel Thaiboksen.
3Kan ik snel afvallen bij jullie?
Per les verbrand je gemiddeld 900 calorieën. En is dus zeer geschikt om af te vallen. Een aantal leden hebben juist het afvallen als doel om bij ons te komen trainen.
4Kunnen jullie mij weerbaar maken?
Absoluut. Thai- en kickboksen is een van de beste sporten om af te vallen. Dit in combinatie met de hulpverleningskennis die wij hebben (jongerenwerk, gezins coaching, systeemtherapie, rots en water trainingen) maakt dat wij je in een korte tijd weerbaar gaan maken.
5Hebben jullie een aparte dames groep?
Vooralsnog is er weinig tot geen vraag naar een dames groep. Mocht de vraag hiervoor toenemen zullen wij de mogelijkheden bekijken.
6Is het ook mogelijk om alleen bokszak training te doen
Bokszaktraining gebruiken we als ondersteuning van de les. Wij hebben geen aparte bokszak trainingen.
7Kan ik ook per les betalen?
Je kan per les betalen. Een losse les kost 10 euro. Dit kan alleen na dat je bent ingeschreven.
8Hoe Kom ik in aanmerking om gratis te trainen?
Sommige werkgevers kunnen je contributie betalen, vraag naar je werk naar de mogelijkheden hiervoor. Een aantal andere leden komen in aanmerking voor een U-PAS. Via de website https://www.upas.nl/ kan je kijken of je hiervoor in aanmerking komt.
9Welke spullen heb in nodig?
De spullen die essentieel zijn, zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, tok, bitje, en voor de jeugd een bokskap. Dit is bij ons tegen een zeer gereduceerd tarief aan te schaffen. Wij hebben de meeste spullen altijd wel op voorraad.
10Kan ik wedstrijden doen via jullie en hebben jullie daar een aparte groep voor?
Dit kan zeker. Wij hebben veel ervaring met begeleiden en trainen van wedstrijdvechters. Dit is onder andere te zien in onze vrijwel ongeslagen status van ons wedstrijdteam. De trainers Ashvin en Wierie hebben zeker ruim 100 wedstrijdvechters begeleid.
11Ik heb geen conditie kan ik wel meetrainen?
Dit is de meest gebruikte smoes. ''ik wil eerst wat aan mijn conditie doen voordat ik kom trainen''. De ervaring leert dat conditie snel wordt getraind bij ons. Belangrijk is dat je altijd maximaal geeft en gewoon komt trainen op je eigen tempo. De trainer zal je wel blijven motiveren.
12Ik heb nog nooit aan vechtsport gedaan, is thai- kickboksen dan wel voor mij geschikt?
Thaiboksen is een simpele maar effectieve vechtsport. Door de Lage leercurve beheerst je relatief snel de basis. Dit kan vaak al binnen 3 a 6 maanden (afhankelijk van je inzet en talent).
13Geven jullie ook aparte bokslessen?
Wij geven geen aparte bokslessen. Deze lessen zijn geïntegreerd in onze kickbokstrainingen. Boksen blijft wel de basis bij het kickboksen, terwijl trappen en knieën, vaak de basis is voor het Muay Thai.
14Geven jullie personal training
Wij geven zeker prive/1 op 1 trianingen. Dit kan zelfs bij jou op locatie en kost 50 euro per les/training
 
 
MT UTRECHT

JOIN ME
ON TRAINING


Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag, kom langs en doe mee!


ROOSTER
LIDMAATSCHAP

FROM PASSION TO TRUE LOVE


LEES MEER